Dobrodošli na našu novu adresu uz osiguran parking

S velikim uzbuđenjem želimo podijeliti vijest o našem preseljenju u novi, prostraniji i moderniji prostor na Barbarina ulica 9, koji je dizajniran s misijom unapređenja vašeg iskustva učenja. Naša posvećenost pružanju visokokvalitetnih instrukcija i priprema za državnu maturu te prijemne ispite ostaje nepokolebljiva, a novi prostor će nam omogućiti da to činimo još bolje, zahvaljujući poboljšanim uvjetima koji potiču učenje i osobni razvoj.

Znamo da je pristupačnost i udobnost ključna za naše učenike i njihove obitelji. Stoga smo sretni što možemo objaviti da su ispred našeg novog poslovnog prostora osigurana parking mjesta, olakšavajući vam pristup bez briga o parkiranju. Ova nova pogodnost dodatno svjedoči o našoj predanosti pružanju sveobuhvatne podrške na svakom koraku vašeg obrazovnog putovanja.

Posjetite nas na novoj lokaciji i osobno doživite kako naš prošireni prostor i dodatne pogodnosti obogaćuju vaše iskustvo učenja. Uvjereni smo da će naše novo okruženje, uz isti fokus na kvalitetu i individualiziran pristup, inspirirati i motivirati vas da ostvarite svoj puni potencijal.

Zajedno sa vama, radujemo se gradnji budućnosti učenja gdje svaki učenik može cvjetati u poticajnom i pristupačnom okruženju. Dobro došli u novo poglavlje našeg zajedničkog putovanja prema izvrsnosti!

Posljednje objave

Novi prostori, iste vrijednosti: Učionica se preselila u Barbarinu ulicu 9, Samobor!

S velikim zadovoljstvom vas obavještavamo o našem preseljenju na novu adresu, Barbarina ulica 9, gdje ćemo nastaviti našu misiju pružanja kvalitetnih instrukcija i priprema za državnu maturu i prijemne ispite.

Tražimo suradnike iz fizike

Tražimo suradnike iz fizike

Zbog povećanog obujma posla u potrazi smo za suradnicima (m/ž) iz fizike. Pošaljite nam kratko motivacijsko pismo i životopis na info@ucionicasamobor.hr.